INLIJSTINGEN OP MAAT


maatwerk = keuze
Bij een inlijsting op maat hebt U een zéér grote keuze. U kiest vrij de materialen en kleuren die zullen gebruikt worden, en U bepaalt de afmetingen zonder beperkt te zijn tot standaard maten of opgelegde verhoudingen. Hierdoor kunt U precies laten maken wat best bij uw onderwerp past.

deskundig advies
Wij lijsten op een professionele manier in, en we halen het beste uit ieder object. Wij hebben ervaring met de elementen die bijdragen tot een goed ontwerp. Afmetingen, proporties, balans, kleur, textuur, en stijl. Wij benutten deze expertise graag voor uw inlijstproject. Wij gebruiken zuurvrije materialen die uw object niet zullen aantasten, en het voor de volgende generaties intakt zullen bewaren. We werken samen om uw visie en voorkeur te realiseren. We gebruiken geen vastgelegde formules.

informatie
Hier vindt u meer informatie over LIJSTEN. Ook aan PASSE-PARTOUTKARTON, hebben wij een extra pagina gewijd, evenals aan GLAS en aan CONSERVEREND INLIJSTEN. Hoe meer u weet over inlijsten, hoe eenvoudiger uw beslissing wordt.
Stacks Image 695

WISSELLIJSTEN en FOTOKADERS


Voor eenvoudige projecten hebben wij een gamma
WISSELLIJSTEN op voorraad. Deze kunt u, net zoals onze FOTOKADERS meteen meenemen.

terugknop